İstanbul Equist At ve Binicilik Fuarı

2013 Equist İstanbul At ve Binicilik Fuarı okulumuz stadında ziyaretçilerimiz 2013 Equist İstanbul At ve Binicilik Fuarı okulumuz stadında ziyaretçilerimiz
2013 Equist İstanbul At ve Binicilik Fuarı okulumuz standı. 2013 Equist İstanbul At ve Binicilik Fuarı okulumuz standı.
2013 Equist At ve Binicilik Fuarı. TJK Başkanı Sayın Serdar Adalı ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Sayın Tunç Çapa Equist At ve Binicilik Fuarında standımızı ziyaret ettiler. 2013 Equist At ve Binicilik Fuarı. TJK Başkanı Sayın Serdar Adalı ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Sayın Tunç Çapa Equist At ve Binicilik Fuarında standımızı ziyaret ettiler.
2012 Equist İstanbul At ve Bincilik Fuarındayız 2012 Equist İstanbul At ve Bincilik Fuarındayız
2012 Equist İstanbul At ve Binicilik Fuarı. Safkan Arap Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı Sayın Ramazan Kaya misafirimizdi. 2012 Equist İstanbul At ve Binicilik Fuarı. Safkan Arap Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı Sayın Ramazan Kaya misafirimizdi.
2012 Equist İstanbul At ve Binicilik Fuarı.TJK kluübü üyelerinden Sayın Osman Çıkıllı, ve Sayın Can Polat Eyigün okulumuz standındalar. 2012 Equist İstanbul At ve Binicilik Fuarı.TJK kluübü üyelerinden Sayın Osman Çıkıllı, ve Sayın Can Polat Eyigün okulumuz standındalar.
TJK Başkanı Sayın Ömer Faruk Girgin ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Vedat Mirmahmutoğulları standımızdalar. TJK Başkanı Sayın Ömer Faruk Girgin ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Vedat Mirmahmutoğulları standımızdalar.
2012 Equist İstanbul At ve Binicilik Fuarı. Byerley Türk : Türk Atı, Jeremy James Bizimleydi. 2012 Equist İstanbul At ve Binicilik Fuarı. Byerley Türk : Türk Atı, Jeremy James Bizimleydi.