2011-2012 Mezuniyet Töreni

Öğrencimiz mezuniyet belgesini Rektör Yardımcımız Prof. Dr.İlhami Ünlüoğlu'ndan alıyor Öğrencimiz mezuniyet belgesini Rektör Yardımcımız Prof. Dr.İlhami Ünlüoğlu'ndan alıyor
Öğrencimiz mezuniyet belgesini Rektör Yardımcımız Prof. Dr.Adnan Konuk'tan alıyor Öğrencimiz mezuniyet belgesini Rektör Yardımcımız Prof. Dr.Adnan Konuk'tan alıyor
Öğretim Görevlimiz Antrenör Ahmet Karaman'a okulumuz ve mezunlarımıza yaptığı katkılardan dolayı Üniversitemiz Teşekkür Belgesini Valimi Sayın Kadir Koçdemir ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hasan Gönen sundular. Öğretim Görevlimiz Antrenör Ahmet Karaman'a okulumuz ve mezunlarımıza yaptığı katkılardan dolayı Üniversitemiz Teşekkür Belgesini Valimi Sayın Kadir Koçdemir ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hasan Gönen sundular.
Okul Birincimiz Bilge Dagıç mezuniyet belgesini  Valimiz Sayın Kadir Koçdemir ve Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hasan Gönen'in elinden aldı. Okul Birincimiz Bilge Dagıç mezuniyet belgesini Valimiz Sayın Kadir Koçdemir ve Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Hasan Gönen'in elinden aldı.
2011-2012 Mezuniyet Töreni 2011-2012 Mezuniyet Töreni