GSB'nın "Anadoluyuz Biz" Programı Kapsamında Muğla'lı Gençlerin Yüksekokulumuzu Ziyareti
12.09.2023

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Anadoluyuz Biz" programı kapsamında, Muğlalı gençlerimizin tarihi ve kültürel mirasımızı tanımaları ve gönüllülük bilincini artırıcı, özendirici faaliyetlerde bulunmaları amacıyla şehrimize gelen gençlerimiz, 08.09.2023 tarihinde yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Hakan Şentürk, Müd. Yrd. Doç. Dr. Derviş Öztürk, Öğr. Gör. Dr. Sibel Danışan ile Öğr. Gör. Adem Aslan, Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu ve tesis hakkında ziyarete gelen gençlere bilgi verdi. Anadoluyuz Biz programı katılımcısı gençler MAMYO Uygulama Tesisini gezerek kapalı manejde hobi biniş etkinliği gerçekleştirdi.