Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu'nun değerli ziyareti
17.11.2023

15.11.2023 (Çarşamba) günü Bursa Uludağ Üniversitesi Mennan Pasinli Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sayın Gülşen GONCAGÜL, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Sayın Kemal YILMAZ ile Öğr. Gör. Sayın Soner DEMİR, Yüksekokul Sekreteri Sayın Erdinç YETEN öncülüğünde bünyesinde öğrenim gören değerli öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimize ve hocalarımıza tesisimizi tanıttık. Geleceğin meslektaşları iki yüksekokulun öğrencileri tanışma ve birlikte ortak binicilik dersi yapma fırsatı buldular. Bizim için çok keyifli ve verimli bir etkinlik oldu. Ziyaretleri için yüksekokulumuz adına kendilerine teşekkür ederiz.