Erasmus BIP Öğrencileri Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
16.07.2024
Öne çıkan görsel

Erasmus BIP (Blended Intensive Programmes-Karma Yoğun Programlar) öğrencileri yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin partnerleri olduğu, ilki etabı geçtiğimiz yıl İtalya’nın Perugia şehrinde düzenlenen “Use of local genetic resources for sustainable farming in the Mediterranean basin /Akdeniz Havzasında Sürdürülebilir Tarım için Yerel Genetik Kaynakların Kullanımı” başlıklı Erasmus projesinin ikinci aşamasında şehrimizde bulunan 30 kişilik grup, Üniversitemiz ev sahipliğinde 12.07.2024 Cuma günü Yüksekokulumuzu ziyaret etti.  Misafir öğrenci ve öğretim üyelerinden oluşan gruba Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulumuz ile yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca isteyen katılımcılar Meslek Yüksekokulumuzun kapalı manej alanında hobi binişi yaparak keyifli vakit geçirdi.