MAMYO'nun Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışı Zaferi
5.11.2021

Porsuk Çayı üzerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Eskisehir Valiliği programları kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Dragon yarışları kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Eskişehirliler yarışları Porsuk kenarlarında izlediler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışlarına 9 ayrı takım katıldı. Boğalar takımının birinci, Dragon-Es takımının ikinci, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu takımı olan Küheylanlar takımının üçüncü olduğu yarışlarda takım ruhu ile başarılı olan takimlar kupalarını kaldırdılar. Okulumuz takımının 2018 yılından bu yana yer aldığı yarıslarda her yarısta ikincilik ve üçüncülükler ile ilimizin favori takımları almasından dolayı kutluyor bilimde ve sporda  birlikte çalışma sinerjisi ile nice sağlıklı başarılı yarışlar diliyoruz.