Rektörümüz Prof. Dr. sayın Kemal Şenocak okulumuzu ziyaret etti.
17.11.2021

Üniversitemiz rektörü  Prof. Dr. sayın Kemal ŞENOCAK, görev devir teslimi ve Cumhuriyet Kupası Dragon Yarışları kapsamında dereceye giren okulumuz öğrencilerine kupalarını vermek üzere Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti. Sayın rektörümüze ziyareti sırasında,  rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Ali ARSLANTAŞ, Prof. Dr. Kamil ÇOLAK, Prof. Dr. Rifat EDİZKAN, rektör danışmanı Prof. Dr. Özgür EMİROĞLU ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Ebru TURAN KIZILDOĞAN eşlik etti. Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Oytun MEÇİK görevini, MAMYO müdürü olarak atanan sayın Prof. Dr. Hakan ŞENTÜRK hocamıza devretti. Doç. Dr. Oytun MEÇİK'e okulumuza kattığı değerler için teşekkür eder, Prof. Dr. Hakan ŞENTÜRK'e yeni görevinde başarılar dileriz.