MAMYO'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları coşkuyla gerçekleşti
18.05.2022

MAMYO'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları coşkuyla gerçekleşti. Etkinliğe Mahmudiye İlçesi Kaymakamı Sayın Harun Reşit HAN, Mahmudiye Garnizon Komutanı vekili Sayın Astsubay Ali KURŞUNCU, Mahmudiye İlçe Emniyet Amiri Sayın Remzi ÜNAY, Mahmudiye İlçe Milli Eğitim müdürü Sayın Murat ÇELEBİOĞLU, Tarım İşletmeleri Genel Müdürülüğü müdürü Sayın Hüseyin YILMAZ, Mahmudiye Gençlik ve Spor İlçe müdürü Sayın Halil İPEKÇİ katılımlarıyla şeref verdiler. Mahmudiye Atçılık meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü Programı öğrencileri Mahmudiyeli genç öğrencileri ata bindirdiler. Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını MAMYO ailesi olarak içtenlik ile kutlarız.