MAMYO 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Dragon Yarışlarında Şampiyon Oldu
20.05.2022

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenlenen  Dragon Yarışları, Porsuk Çayı’nda gerçekleştirildi. 8 takımın kıyasıya yarıştığı müsabakada Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan "ESOGÜ Küheylanlar" takımı ikinicilik derecesi ile kupayı okulumuza getirdiler. ESOGÜ Küheylanlar Takımında öğrencilerimiz Atakan ÇILDIR, Veysel Cem KÖROĞLU, Ceren KÖROĞLU, Feyza SARIYER Mehtap ŞAHİN, Taha Mert DAMARLI, Senem KUTLU, takım kaptanı Nurettin GÖNÜLTAŞ  ve hocalarımız Merve ÜNLÜOĞLU, Sibel DANIŞAN ve Cafer YILDIRIM şampiyonluk için ter döktüler ve başardılar. Tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ediyor ve bu vesile ile tüm gençlerin bayramını kutluyoruz.