Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARUM)'nin yüksekokulumuzu ziyareti
20.09.2022

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi arafından bu yıl 6.’sı düzenlenen "2023 Vizyonunda Üniversitelerin Merkezi Araştırma Laboratuvarları Çalıştayı"nın sosyal programı çerçevesinde Yüksekokulumuza ziyaret gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında ziyaretçilerimize tesis binamız ve alanımız hakkında bilgiler verilerek kapalı manej alanında hobi binişi etkinliği gerçekleştirildi. ARUM müdürü Prof. Dr. Onur KOYUNCU başta olmak üzere, ARUM personeli ve "2023 Vizyonunda Üniversitelerin Merkezi Araştırma Laboratuvarları Çalıştayı" katılımcılarına Yüksekokulumuza gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederiz.