MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE
11.05.2022

Mezuniyetinin e-devlet sistemine aktarıldığını gören öğrencilerimize 15 Gün, Sağlık Bölümleri/Programları mezunlarının (Sağlık Bakanlığı Diploma Tescil İşlemlerinden Dolayı) mezuniyetinin e-devlet sistemine aktarıldığını gören öğrencilerimize ise 30 gün sonra diplomaları teslim edilebilmektedir. Mezun olan öğrencilerimizin ilişik kesme işlemleri sistem üzerinden otomatik olarak yapılmakta olup, Üniversitemiz kütüphanesinden kitap alan öğrencilerimizin kitaplarını teslim etmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimiz diplomalarını teslim almaya gelirken  T.C. Kimlik Kartı veya T.C. Sürücü Belgesi ile birlikte öğrenci kimlik kartlarını yanında bulundurmaları gerekmektedir.
       Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.