Kayıt işlemleri Hakkında
23.08.2022

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 2022 YKS Sonuçlarına Göre Öğrenci Kayıt İşlemleri iki aşamadan oluşmaktadır.

1 SEÇENEK: E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT İŞLEMLERİ

2. SEÇENEK: E-Devlet üzerinden kayıt yapamayan öğrenciler için,

ÜNİVERSİTEMİZE GELEREK ŞAHSEN KAYIT.

ÖĞRENCİ NO ÖĞRENME

Öğrenci Numaranızı öğrenmek için ESOGU Öğrenci Bilgi Sistemi Giriş Sayfasında “Yeni Öğrenci Kaydı (ÖSYM)” linkine tıklayıp gerekli alanları doldurarak Öğrenci Numarası, Şifresi ve Uzaktan Eğitim için kullanacakları E-posta Bilgilerini alabileceklerdir.

Öğrencinin izleyeceği adımlar aşağıdaki görsellerde gösterilmiştir. Görselleri büyütmek için üzerine tıklayınız.

1-Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Web Sayfasına giriniz ve görselde belirtilen Öğrenci Bilgi Sistemine Tıklayınız.

Büyütmek için tıklayınız.

2.Yeni Öğrenci Kaydı (ÖSYM) linkini tıklayınız.​

3. İstenilen Bilgileri doldurunuz ve Bilgi Sisteminin sizin için belirleyeceği Öğrenci Numaranızı, Şifrenizi ve  Uzaktan Eğitim için kullanacağınız E-posta adresinizi not ediniz.