Üniversitemize Lisans Tamamlama (DGS Ek Yerleştirme) ile yerleşen öğrenciler için
30.10.2019

Üniversitemize Lisans Tamamlama (DGS Ek Yerleştirme)  ile yerleşen öğrenciler için;

Kayıt Belgeleri:

• 2 Adet Fotoğraf
  • Nufus Cüzdanı Fotokopisi
  • Önlisans Diploması Aslı ve Fotokopisi
  • DGS Ek Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı
  • Heyet Raporu (Ebelik ve Hemşirelik Öğrencileri)
  • Askerlik Hizmetini Tamamlayan yada Muaf olan adaylar için Askerlik Durum Belgesi

E-devlet üzerinden e-kayıt yaptıran öğrencilerden herhangi bir evrak istenmemektedir.(Barkodlu çıktıyı kaybetmeyiniz)

Ders İntibakı için gerekli belgeler:

• Transkript Türkçe ve varsa İngilizce
  • Ders İçerikleri

Hazırlık muafiyet sınavına girecek öğrencilerin muafiyet sınavı  Yabancı Diller Bölüm Başkanlığında yapılacaktır.

Kayıt Tarihi  :

• Üniversiteye şahsen başvuru ile 15-21 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, e-devlet kapısı üzerinden 15-19 Ekim 2019 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Kayıt Adresi : Öğrenci İsleri Daire Başkanlığı

Kayıt İşlemine öğrencinin şahsen gelmesi veya e-devlet üzerinden elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sisteminden öğrencilerin, öğrenci numarası ve şifre alması ve ayrıca formların doldurulması gerekmektedir. Detaylı Bilgi için Tıklayınız.